Fitmom challenge!

Fitmom challenge!
Wanneer je honger krijgt tussen de maaltijden door is het verleidelijk om een zak chips of een chocoladereep te pakken, terwijl gezonde snacks net zo snel en gemakkelijk zijn. De quinoa bar met dip-mogelijkheid is daarom een goed alternatief, dit is namelijk een gezonde snack voor moeders en kinderen.

Op social media zijn de Victoria’s Secret modellen met hun mooie lichamen niet meer weg te denken. Ook de food-filmpjes met superfood zie je vaak op Facebook en Instagram voorbijkomen. Het bewust consumeren is vergeleken met drie jaar geleden enorm veranderd. De perceptie van het ‘gezond’ leven wordt onder andere door hen gevormd. Want eerlijk is eerlijk, wie wilt er nou geen killer body!

Guilty pleasure
De term Fitgirls is een gevolg van al die mooie bikini foto’s en meiden die dit ideaalbeeld nastreven, maar hoe zit het eigenlijk met de fitmoms? Uit onderzoek van studenten van de Hogeschool Rotterdam blijkt dat het merendeel van de moeders gezond snackt waar de kinderen bij zijn en ongezond snackt als de kinderen er niet bij zijn. Dit gedrag wordt ook wel als het guilty pleasure momentje voor de moeders omschreven. Iedereen kent wel zo’n momentje!

Het vaste eetmoment van moeders met kinderen is meestal het ontbijt en avondeten, de rest van de maaltijden schieten er vaak bij in. Door alle drukte in het dagelijkse leven neemt men weinig tot geen tijd om te eten, waardoor de maaltijden tussendoor en onderweg genuttigd worden.

Quinoa bar
Om als moeder fit te blijven is gezond eten gedurende de dag essentieel. Een snack-reep realiseert daarom deze behoefte van moeders. Heb jij wel eens gehoord van een quinoa reep met honing? Het is een lekker en verantwoord tussendoortje voor de fitmoms onder ons. De gezonde, makkelijke reep met dip mogelijkheid is door ons ontworpen. Moeders met kinderen kunnen de reep naturel eten of dippen in iets lekkers. Er zijn genoeg dip-mogelijkheden om de reep mee te variëren. Denk bijvoorbeeld aan een pindakaas, hummus of chocoladepasta dip.

Moeders, jullie hoeven dus niet langer stiekem te snacken, geniet nu samen met je kinderen van de quinoareep!

Shanna &Demi (CMS)

Fitmom challenge!
Getagd op:                        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *