“Januari-Trend: Overvolle gyms”

Rotterdam, Nederland

Met de start van een nieuw jaar, 2017!, zijn de gyms weer overvol. Mensen die op dit moment lid zijn en aan het trainen, weten hier alles van: overal waar je kijkt, maakt niet uit welk deel van de dag, de gym is gevuld met ‘Januari mensen’.

 

 

Wie de F zijn ‘januari mensen’?

Elk jaar na december heeft vrijwel iedereen ze:

Goede voornemens

“gezonder leven” “harder werken” “de wereld verkennen”

Die eerste gaat vaak gepaard met sport. Hoe ze dit willen bereiken? Door te gaan fitnessen. Een oude gewoonte oppakken of simpelweg voor de eerste keer, het maakt allemaal niet uit. Omdat niet iedereen even origineel is zit de gym vaak helemaal vol in januari. Anders dan de andere 11 maanden…

Het grappige aan ‘Januari mensen’ is dat de meesten van hen starten met een uitermate hoog level motivatie. Ze trainen 4 keer per week bij overvloed aan tijd. Maar al snel zal het grootste gedeelte afhaken, we praten hier over februari. En tegen de tijd dat maart aan breekt is meer dan de helft van deze ‘Januari mensen’ al lang en breed gestopt!

 

Maar JIJ, JIJ wil zo niet zijn en daarom heb ik een hoge dosis motivatie voor je. GRATIS. JOEL BEUKERS.

 

Een korte introductie van deze held:                         Joel Beukers AKA Super Saiyan

Deze gast neemt letterlijk het internet over zijn populariteit stijgt dagelijks. Met zijn vids over sporten, het gebruik van supplementen en hoe hij geniet van het leven op vakantie is hij een inspiratie voor velen.

Train HARD, werk HARD en geniet HARD! Op dit moment heeft hij zijn eigen supplementen-lijn onder de naam ‘Clean Nutrition’ en het gaat hem voor de wind!

In zijn vids laat hij zien hoe en wanneer je deze supplementen gebruikt, maar ook behandelt hij oefeningen voor je work-out om je resultaat te vergroten gevolgd door een aantal bekende kreten als:                                          “GA VOOR GOUD!” “BREEK DIE F*CKING TENT AF!

Om af te sluiten een laatste imitatie die hij geregeld laat zien nadat hij zijn dosis pre work-out binnen heeft: SUPER SAIYAN (dragon ball z)

 

 

WAKE UP! BESTEL DIE SUPPLEMENTEN, GA NAAR DIE GYM EN BREEK HEEL DIE FACKING TENT AF!!!!

“Januari-Trend: Overvolle gyms”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *