MEER GENIETEN, MINDER ZORGEN

Heb je dat ook weleens, dat je in de supermarkt staat na een zware dag op het werk en het even niet meer weet? Kies je voor gezond of ongezond vandaag? Waar doe je tegenwoordig goed aan? De healthy lifestyle opvolgen óf lekker ongegeneerd een zak chips opentrekken en de volgende dag een beetje extra opletten?

In tijdschriften en social media word je tegenwoordig gebombardeerd met slanke vrouwen, superfoods, gezonde recepten, of terwijl dé healthy lifestyle! Er moet toch een manier zijn om gezond en ongezond eten te combineren? Zeker in de dynamische tijd waarin we leven.
Een groep studenten van Hogeschool Rotterdam hebben onderzoek gedaan naar het snackgedrag van moeders met kinderen. Het merendeel van de moeders gaf aan voor een makkelijke (ongezonde) snack te kiezen door het hectische werk- en gezinsleven, en vaak wordt er teveel in huis gehaald. Hier moet iets voor bedacht worden dachten de studenten…

De balance box

Gezond snacken is belangrijk, niet alleen voor jezelf maar ook voor je kinderen. De balance box biedt uitkomst voor jullie!
Het concept is simpel. De Balance box bevat gezonde en iets minder gezonde snacks, zoals; fruit, pure chocolade en snoepgroentes etc. Het voordeel van deze box is dat je het “snoep-schap” kan overslaan tijdens het boodschappen doen, want deze box bevat een gedoseerde hoeveelheid snacks voor het hele gezin. Door middel van een abonnement wordt elke week, of om de twee weken, deze box bij jouw thuis afgeleverd.

 

Tijdbesparend, gezond en minder hoofdpijn van het twijfelen tussen de snacks! Ideaal toch!! Bestel snel je eigen samengestelde balance box door op de button te klikken en geniet van lekkere verantwoorde snacks voor de hele week.

 

MEER GENIETEN, MINDER ZORGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *