Tijdgebrek versus voeding

Het is weer eens zover……

Vermoeid stap je je bed uit. Je kijkt op je telefoon en ziet dat je nog maar een kwartier hebt om op tijd op school te komen. Dit betekend dat je geen genoeg tijd hebt om goed te ontbijten of om een goede stevige lunch te bereiden. Je gaat hongerig en boos naar school toe, in de lessen merk je dat je bijna geen energie hebt om goed mee te doen. Na die helse uren merk je al gauw dat je weinig kracht hebt om nog naar de sportschool te gaan. Uiteindelijk besluit je toch te gaan, maar je merkt dat het trainen toch niet zo lekker gaat als normaal.

Iedereen kent het wel, door een gebrek aan tijd zit stevig ontbijten en het maken van een goede lunch of tussendoortjes er niet in. Terwijl voeding enorm belangrijk is voor het sporten. Zonder de juiste voeding zal je al snel merken dat trainen minder goed gaat en je ziet minder resultaat. Maar doordat mensen het steeds drukken hebben tegenwoordig en dus steeds minder tijd hebben gaat op voeding letten soms lastig. Mensen hebben het erg druk en hebben dus niet altijd tijd en zin om helemaal speciaal ergens boodschappen te gaan doen voor hun voeding schema. Ook moet deze voeding nog bereid worden wat ook weer tijd kost.

 

The Beast-Bun

De beast-bun is een kant een klaar broodje kip met bijhorende ingrediënten. Het broodje zit helemaal vol met de juiste voedingstoffen die nodig zijn voor een kracht sporter. De voedingstoffen zorgen voor meer energie tijdens het sporten en sneller herstel. Het broodje is niet alleen heel gezond het is ook nog heel erg lekker.

 

De bun is verpakt in lucht dichte folie en is kant en klaar om op te eten. Het is mogelijk om het broodje op te warmen of om zo meteen koud te eten. Dit zorgt ervoor dat je altijd een goede sporters snack bij de hand hebt, ook bespaar je een hoop tijd.
.

Tijdgebrek versus voeding
Getagd op:                        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *