Trend: goed zondigen

Afbeeldingsresultaat voor unsplash food

Gojibessen, chiazaad, bijenpollen, quinoa en ga nog maar even door. We werden de afgelopen drie jaar doodgegooid met deze superfoods. Maar aan alle mooie dingen komt een eind, want we ruilen massaal alle healthy stuff in voor wat meer genot.

 

#FITGIRL OR #FATGIRL?
Allebei niet. Want 2017 staat in het teken van balans. Dus niet hypergezond, maar ook niet extreem slecht. We gaan voor die gulden middenweg. Hoe je dit moet zien? Het is eigenlijk nog simpeler dan 1+1, want naast je zelfgebakken pannenkoeken (of gewoon uit een pakje ;)) kies je voor een gezonde smoothie. Lekker en gezond, maar niet té. Zin in een frietje speciaal? Gewoon doen. Morgen weer een nieuwe dag om iets meer op je voeding te letten of je rent gewoon een rondje extra rond je appartementencomplex.

 

HET BEGON ALLEMAAL…
In Amerika natuurlijk. Hét land waar je de nieuwste trends op food-gebied als eerste spot. Een leuk voorbeeld is het restaurant Eatsa in Californië. Eatsa is een fastfoodketen waar bijna al het eten vegetarisch is. Je eten is binnen no-time klaar en je verwacht het bijna niet van een fastfoodketen, maar het is dus ook nog eens gezond. Het geheim van Eatsa is dat ze precies vertellen wat er in de gerechten zit. Dat is misschien wel het key-word voor deze trend. We willen graag weten wat we eten en stoppen niet zomaar alles in ons mond. We zoeken nog altijd naar keurmerken en spitten de etiketten op de achterkant goed door, maar we zijn ons er wel van bewust dat we weer kunnen én mogen genieten.

 

WIN, WIN, WIN
Sta jij ook te springen om deze nieuwe trend? Laat ons weten hoe jij ‘goed zondigt’ en maak kans op het nieuwe boek van Jet van Nieuwkerk ‘Tips van Jet’. Jet geeft in haar boek 100 tips voor een happy healthy leven, niet streng en al helemaal niet saai. Schrijf een tekst, maak een filmpje of knip en plak een moodboard in elkaar en laat ons jouw állerbeste tip zien. De winnaar wordt 20 februari bekend gemaakt. Go, go, go.

 

Trend: goed zondigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *